Chat GPT, na pomoč! // KOR-NET gre digitalno

KOR-NET je v mesecu novembru zate pripravil sklop brezplačnih delavnic, s katerimi želimo prispevati h grajenju digitalnih kompetenc v koroškem mladinskem sektorju ter le-tega bolje pripraviti na prihodnost. Delavnice so namenjene aktivni mladini, mladinskim delavcem, nevladnikom in vsem ostalim, ki želite ostati v stiku s sodobnimi trendi in ki za to uporabljate digitalna orodja. 😎
𝐂𝐡𝐚𝐭 𝐆𝐏𝐓, 𝐧𝐚 𝐩𝐨𝐦𝐨𝐜̌! 🩺
Imaš kdaj težavo napisati kakšno besedilo? Ne skrbi, pripravili smo delavnico, na kateri se bomo spoznali s ChatGPT-jem, ki ti (lahko) priskoči na pomoč, ko je časovni pritisk prevelik, da bi razmišljal_a izključno s svojo glavo.
V današnjem digitalnem svetu je postala umetna inteligenca ključna pri reševanju različnih nalog in izzivov. Eno izmed najnaprednejših orodij na tem področju je prav ChatGPT – zmogljiv jezikovni model, razvit za pomoč in reševanje raznolikih nalog.
Naša delavnica “Chat GPT, na pomoč!” je zasnovana z namenom, da ti ponudi poglobljen vpogled v možnosti, ki jih ponuja ChatGPT, ter ti pomaga izkoristiti njegove funkcionalnosti v raznolikih kontekstih.
Skupaj bomo raziskali prihodnost komunikacije s pomočjo umetne inteligence!
Datum: 22. 11. 2023, 18.00
Trajanje: 90 min
Predavatelj: Jan Magdič
Format: ZOOM
Prijave: https://forms.gle/T2fAeR6kiMwrg7aq6
Delavnica je BREZPLAČNA!

Datum

Nov 22 2023
Potečeno!

Čas

18:00 - 20:00