Izstopaj s CANVO PRO! // KOR-NET gre digitalno

KOR-NET je v mesecu novembru zate pripravil sklop brezplačnih delavnic, s katerimi želimo prispevati h grajenju digitalnih kompetenc v koroškem mladinskem sektorju ter le-tega bolje pripraviti na prihodnost. Delavnice so namenjene aktivni mladini, mladinskim delavcem, nevladnikom in vsem ostalim, ki želite ostati v stiku s sodobnimi trendi in ki za to uporabljate digitalna orodja. 😎
𝐈𝐳𝐬𝐭𝐨𝐩𝐚𝐣 𝐬 𝐂𝐀𝐍𝐕𝐎 𝐏𝐑𝐎!
Vizualije so pri podajanju sporočil ključnega pomena. Dokazano je, da informacija, ki jo podamo samo tekstovno, ne doseže niti približno enakega učinka kot informacija, ki je podkrepljena s fotografijami in grafikami.
Kljub temu, da nisi oblikovalec_ka, lahko tudi ti oblikuješ enostavne in privlačne grafike s pomočjo brezplačnega spletnega orodja Canva, ki vsebuje številne vnaprej pripravljene predloge in motive. Z nekaj znanja lahko te sestaviš v svoji organizaciji prilagojen, atraktiven design, z njim pa lahko poenotiš tudi stil svojih FB in IG profilov/objav ter tako še učinkoviteje komuniciraš s ciljnimi skupinami.
NVO imajo poleg Canve tudi možnost uporabe Canva PRO, in to popolnoma brezplačno. Na delavnici si bomo na kratko ogledali postopek pridobitve Canva PRO dostopa, obenem pa se bomo preizkusili tudi v praktični uporabi tega priljubljenega spletnega orodja.
Datum: 30. 11. 2023, 18.00
Trajanje: 120 min
Lokacija: Mladinski center Dravograd
Predavateljica: Nives Felić
Format: v živo ali ZOOM
Prijave: https://forms.gle/T2fAeR6kiMwrg7aq6
Delavnica je BREZPLAČNA!

Datum

Nov 30 2023
Potečeno!

Čas

18:00 - 20:00

Lokacija

Mladinski center Dravograd (MCD)
Koroška cesta 50, 2370 Dravograd