Te─Źaj Usui Reiki – 1. stopnja

ԝʴŞĆReiki je najenostavnej┼ía in preprosta zdravilska tehnika, ki se uporablja za samorazvoj in pomo─Ź drugim. Je univerzalna energija, ki jo lahko prevaja vsak, ne glede na sposobnosti, prepri─Źanja ali predznanja.
ԝʴŞĆPrevajanje Reiki energije zase ali za druge izbolj┼ía splo┼íno po─Źutje, zdravje, spanec, omogo─Źa odstranjevanje energetskih blokad v telesu, hitrej┼íe doseganje ciljev, ─Źi┼í─Źenje negativnih energij prostorov, hrane, vode, zdravil…, razvija samozavest, izbolj┼íuje dinamiko med─Źlove┼íkih odnosov, nas za┼í─Źiti in podpira v raznih situacijah…deluje vedno in za vse, kar si lahko zamislimo.
ԝʴŞĆReiki ne zahteva vodenja energije z umom, saj jo vodi vi┼íja sila, ki ve kako, koliko in kje je potrebna.
ԝʴŞĆReiki ne more ┼íkoditi.
ԝʴŞĆDa pa Reiki lahko izvajamo, potrebujemo uglasitev s simbolom, ki pa ga lahko podeli izklju─Źno mojster Reikija. Z vsako stopnjo se pretok energije v telesu okrepi, ┼żivljenje se hitro za─Źne spreminjati na bolje.
ԝʴŞĆ─îe vas zanima delo z energijo Reikija, lepo vabljeni, da se udele┼żite te─Źaja 1. stopnje.

­čŽőNaj vas vodi misel…” Vsak dan je lahko za─Źetek nekaj novega”… in kaj je ┼íe lep┼íe kot to, da Sebi podari┼í nekaj tako ─Źudovitega kot je ReikiÔŁĄ´ŞĆ energija ljubezni!

OBVEZNE prijave, število mest je omejeno!

KONTAKT ZA PRIJAVO IN DODATNE INFORMACIJE:
katja.rudolf@gmail.com
mojca.breg@gmail.com

Datum

Mar 12 2024
Pote─Źeno!

─îas

17:00 - 20:00

Lokacija

Mladinski center Dravograd (MCD)
Koroška cesta 50, 2370 Dravograd

Dodaj odgovor

Va┼í e-naslov ne bo objavljen. * ozna─Źuje zahtevana polja